TUCSON Hybrid N Line.

Vožnja hibrida je izjava učinkovitosti. N Line oprema inspirirana automobilizmom daje izjavu o performansama. Povrh svog dinamičnog dizajna, N Line nudi opcijski elektronički kontrolirani ovjes i kombiniranu snagu benzinskog i električnog motora od 230 KS.

Širok raspon dizajnerskih značajki inspiriranih automobilizmom donosi uzbudljivu performansu hibridnom SUV-u: agresivno režirani prednji kraj okrunjen je jedinstvenom N Line verzijom parametarske rešetke skrivenih svjetala i profinjenim usisnicima zraka, s crnim okvirom koji uokviruje LED prednja svjetla. Obloge u boji karoserije, branici i bočne letvice daju elegantan dodatak ovom sportskom izgledu.

Prednja strana istaknuta je svijetlo srebrnom zaštitnom pločom, ekskluzivnom N Line rešetkom i pravokutnim N Line branikom sa sportskim poboljšanjima usisnika zraka.

Bočne letvice energičnog izgleda u boji karoserije stvaraju dinamičnije proporcije i linije za vitkiji izgled.

Pravokutni stražnji branik i sportski auspuh s dvostrukim ispušnim cijevima usklađeni su sa svijetlo srebrnom kliznom pločom, koja je naglašena crvenom reflektorskom trakom.

TUCSON Hybrid N Line vam želi dobrodošlicu na potpuno novu sportsku razinu. Jednom kada sjednete u nadograđeni kokpit odmah ćete osjetiti njegove korijene u moto sportu. Sportska sjedala N Line odlikuju se N logotipom i crvenim kontrastnim šavovima, koji se također mogu naći na oblogama vrata i naslonu za ruke. Ostali N dizajnerski elementi mogu se naći i na poklopcu shift-by-wire konzole.

Sportska sjedala N Line drže vas pod kontrolom i ugodno smještenima s izvrsnom lumbalnom potporom, a obložena su luksuznom mješavinom perforiranog crnog antilopa i kože.

N logotip također je prikazan na elegantnoj presvlaci na središnjoj konzoli koja ima elegantnu tamnu završnu obradu.

Sada možete uživati u agilnosti i odzivu N Line-a inspiriranima automobilizmom u hibridnom SUV-u, zahvaljujući (opcionalno) elektronički kontroliranom ovjesu (ECS) i kombinacijom 230 KS 1,6-litrenog T-GDi Smartstream motora i električnog motora od 44,2 kW motor.

Pogonski sklop.

TUCSON N Line je dostupan s raznim pogonskim sklopovima za snagu i učinkovitost, koji su dostupni s različitim razinama elektrifikacije ili bez njih. Hibridna verzija dostupna je s 2WD i 4WD.

1,6-litreni T-GDi Smartstream motor u kombinaciji s električnim motorom daje ukupnu snagu od 230 KS.

Električni motor od 44,2 kW isporučuje 265 Nm trenutnog momenta, što dodaje sportsku prednost ubrzanju i performansama TUCSON Hybridu N Line.

Litij-ionska polimerna baterija od 1,49 kWh pohranjuje električnu energiju proizvedenu u sustavu regenerativnog kočenja, koja se zatim koristi za napajanje elektromotora.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.