Revolucija evolucije dizajna.

Profinjen i progresivan, dizajn TUCSON Hybrida revolucionaran je. Dovodeći modernu estetiku na novu razinu, isklesane površine i dinamične linije svrstavaju ga u vrhunski dizajniran SUV.

S većom i širom karoserijom, TUCSON je prvi Hyundaijev SUV koji je razvijen prema našem novom identitetu dizajna Sensuous Sportiness. Njegova mišićava pojava kombinira oštre rubove i dinamične proporcije s bogatim površinama – stvarajući progresivan izgled bez ugrožavanja Tucsonovog robusnog SUV naslijeđa.

Prva parametarska skrivena svjetla na svijetu.

Tamno kromirani uzorak geometrijskog dizajna parametarske rešetke trenutno se transformira kad započnete vožnju. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji polu-zrcalnog osvjetljenja, vanjski dijelovi rešetke pretvaraju se u briljantne oblike nalik na dragulje kad se uključe LED dnevna svjetla, stvarajući jedinstveni visokotehnološki svjetlosni potpis. Kad se zaustavite, ponovno se stapaju s rešetkom.

Prilagodite svoj novi TUCSON u skladu s vašim stilom.

Uz dostupne nove tri živopisne boje: Shimmering Silver, Amazon Grey i Teal, sada možete birati između devet vanjskih boja. Povrh toga, opcija dvobojnog krova u Phantom Black ili Dark Knight boji daje vam još više mogućnosti da personalizirate svoj novi TUCSON u skladu s vašim individualnim stilom.

Birajte između dva dinamična seta aluminijskih naplataka od 17″ i 19″.

Elementi visokotehnološkog dizajna straga okrunjeni su glatkim staklenim Hyundaijevim logom, koji izgleda trodimenzionalno, ali zapravo ne strši s površine, u odstupanju od tradicionalnih amblema automobila.

TUCSON Hybrid prvi je Hyundaijev model koji u opremi ima skrivene stražnje brisače, koji nestaju ispod spojlera kad se ne koriste.

Ući u Tucsonov sofisticirani i prostrani interijer, ili međuprostor, je poput ulaska u uredno organiziranu sobu u kojoj nestaju svakodnevne brige. Ovdje se prostor, tehnologija i informacije skladno nadopunjuju. Senzualni oblici nadahnuti slapovima i visokokvalitetni mekani materijali u cijeloj unutrašnjosti podižu izgled i osjećaj na sasvim novu razinu.

Kombinacije boja unutrašnjosti

Odaberite između tri unutarnje obloge, uključujući jednobojnu Obsidian Black, Moss Grey i paket boja u Teal boji. Koju god boju odabrali, dvostruke srebrne ukrasne linije protežu se od središnje maske do stražnjih vrata i usklađuju se s uredno slojevitim taktilnim površinskim materijalima u komplementarnim neutralnim tonovima.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.