Sofisticirana tehnologija za veću udobnost i sigurnost.

Nova vrhunska pametna tehnologija s dodatnim naglaskom na udobnost i funkcionalnost stavlja novi Santa Fe na vrh svoje klase: iskusite najbolje s učinkovitim pogonskim sklopovima s hibridnim i plug-in hibridnim opcijama, kao i prvoklasnim značajkama sigurnosti i povezivanja.

Novi Santa Fe nudi vam najbolje u udobnosti i praktičnosti s vrlo svestranim sustavom sjedala i pametnim svakodnevnim pomagalima poput Pametnih vrata prtljažnika i Vodiča za otvaranje vrata prtljažnika. Vi i vaša obitelj i prijatelji cijenit ćete više mjesta za noge u 2. i 3. redu, još veći kapacitet prtljažnika i mnoštvo pametnih pretinaca za strateško pospremanje stvari.

Izuzetno svestrane mogućnosti sjedenja.

Uživajte u prvoklasnoj udobnosti za do 7 putnika, kao i u puno prtljažnog prostora. Pakirate se za veliko putovanje? Možete preklopiti preklopna sjedala drugog reda 40/20/40 kako bi s lakoćom stali i putnici i teret. Jednostavan pritisak gumba je dovoljan je za pomicanje drugog reda sjedala prema gore i izvan puta za lakši ulazak u zadnji red sjedala.

KRELL premium zvučni sustav.

KRELL-ov vrhunski audio sustav pruža izvrsne zvučne performanse. 10 vrhunskih zvučnika pružaju svima u kabini nevjerojatan doživljaj surround zvuka, vođen premium 12-kanalnim pojačalom ukupne izlazne snage 589 W. KRELL Automotive premium je marka audio sustava za automobile razvijena od strane tvrtke KRELL, vodeće vrhunske audio tvrtke sa sjedištem u SAD-u.

Naravno, novi Santa Fe također je nadograđen svim najnovijim pametnim tehnologijama, poput zrcaljenja pametnih telefona i najmodernijih značajki povezivanja poput Bluelink® povezanih usluga automobila, koji vam omogućuje upravljanje automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve usluge LIVE uključena je u 10,25-inčni navigacijski sustav na velikom zaslonu.

Nadograđena podloga za bežično punjenje sada je još snažnija i učinkovitija za brzo i jednostavno punjenje pametnih telefona bez neurednih kabela.

Sada možete zrcaliti svoj pametni telefon na 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir, čak i bez potrebe za priključivanjem, zahvaljujući bežičnima Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Upravljajte automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još udobnija.

Povezano usmjeravanje znači da rutu više ne izračunava procesor unutar navigacijskog uređaja, već moćan poslužitelj unutar Hyundaijevog oblaka. Zašto je to bolje? Zato što omogućuje preciznije predviđanje prometa, preciznije vrijeme dolaska i pouzdanije preračunavanje ruta.

Možda ćete morati parkirati prije nego što stignete do stvarnog odredišta. Ako ste na udaljenosti od 200 m – 2 km, navigaciju iz automobila možete predati aplikaciji Bluelink. Uz proširenu stvarnost, telefon će vas voditi točno kamo želite ići.

Uživajte u većoj učinkovitosti s više snage. Novi Santa Fe ima potpuno novu liniju motora s novim “R” dizelom s nižim emisijama CO2, a prvi je Hyundai u Europi koji se prodaje s novim hibridnim ‘Smartstream’ i plug-in hibridnim pogonskim sustavom. Dizelski motor uparen je s novim 8-stupanjskim mokrim mjenjačem s dvostrukom spojkom (8DCT) koji je dostupan za pojačana ubrzanja i poboljšanu učinkovitost goriva.

Novi 8DCT: 8-stupanjski mokri mjenjač s dvostrukom spojkom.

Novi 8-stupanjski mokri mjenjač s dvostrukom spojkom (8DCT), dostupan s dizelskim motorom, nudi glatko mijenjanje stupnjeva prijenosa konvencionalne automatike, istovremeno povećavajući učinkovitost u odnosu na suhe mjenjače s dvostrukom spojkom.

Odabir načina vožnje i terena.

Snijeg ili pijesak? Sport ili Eco? Ti biraš. Načine vožnje možete jednostavno prebaciti u skladu s uvjetima – i vašim raspoloženjem! Odaberite sportski način rada za poboljšane performanse s modificiranim odzivom na gas, točkama prijenosa i naporima upravljanja. Eko način rada pruža vrhunsku učinkovitost goriva s modificiranim ubrzanjem, točkama prijenosa i performansama klima uređaja. Odaberite Comfort način rada za redovite performanse s dobrom učinkovitošću.

HTRAC™ sustav pogona na sve kotače.

Loše vrijeme? Oštri zavoji? Nema problema. Novi Santa Fe dostupan je s inovativnim sustavom pogona na sve kotače HTRAC™ za optimalno upravljanje i izvedbu u zavojima – što vožnju skliskim gradskim ulicama i neravnim seoskim cestama čini sigurnijom i puno opuštenijom.

Novi Santa Fe temelji se na potpuno novoj trećoj generaciji Hyundaijeve platforme vozila, koja omogućava značajna poboljšanja u performansama, upravljanju, učinkovitosti potrošnje goriva i sigurnosti.

MacPherson ovjes pruža poboljšanu stabilnost i performanse u vožnji. Stražnji višestruki ovjes pruža udobniju vožnju i zauzima manje prostora.

Nove najsuvremenije sigurnosne značajke Hyundai SmartSense i napredni sustavi za pomoć vozaču poput Pomoć pri vožnji autocestom (HDA) i Pomoć za izbjegavanje sudara pri parkiranju unatrag (PCA-R) dovode novi Santa Fe u sklad s konkurentima iz premium klase. Postoji čak i nova daljinska pametna pomoć pri parkiranju koja će parkirati vaš automobil umjesto vas.

Pomoć pri vožnji autocestom (HDA).

Po prvi je put novi Santa Fe opremljen Pomoći pri vožnji autocestom (HDA). Značajka je kombinacija Pomoći za praćenje prometnih traka (LFA) i Pametnog tempomata (SCC), koja koristi senzore i podatke s karata kako bi osigurala sigurno upravljanje i automatsko podešavanje brzine u okruženjima s ograničenjem. Poseban gumb na upravljaču omogućuje vozaču da aktivira HDA samo jednim klikom.

Novi Santa Fe može se daljinski parkirati ili izvesti s parkirnog mjesta. Pomoću sustava se može pritiskom na gumb parkirati vožnjom unatrag na parkirno mjesto.

Ova nova značajka koristi stražnje i bočne radare za otkrivanje prepreka prilikom kretanja unatrag, izdavanje upozorenja i aktiviranje kočnica, ako je potrebno, kako bi se izbjegao sudar.

Zaštita vas i vaših najmilijih

Novi Santa Fe osmišljen je da zaštiti vas i vaše putnike. Pored šest zračnih jastuka: dva prednja, dva bočna i dvije zračne zavjese – značajna poboljšanja u zaštiti od sudara postignuta su zahvaljujući potpuno novoj Hyundai platformi vozila. Omogućuje automobilu da bolje apsorbira udarac u slučaju sudara, a istovremeno minimalizira deformacije putničkog prostora.

Otkrijte koliko ovaj SUV sa 7 sjedala može učiniti.

Kao naš vodeći SUV u Europi, novi SANTA FE sada nije samo veći, nego i bolji. Iskusite više prostora i napredniju pametnu tehnologiju poput najsuvremenijih značajki povezivanja i super učinkovitih novih pogonskih sklopova. Otkrijte više na stranicama Izdvojeno i Dizajn.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.